Bestelproces

1. Betalen met iDEAL 

U kiest uw bank en wordt door gelinkt naar uw eigen internetbankier- omgeving waar uw betaling klaar staat. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Kelders Comfortschoenen krijgt bericht dat de bestelling is betaald. Zodra de iDEAL bevestiging door ons is ontvangen, zal de bestelling (indien dit zichtbaar is voor 16.00 uur) nog dezelfde dag via POSTNL aan u verzonden worden. Indien u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, zal POSTNL het op een later tijdstip nog een keer proberen. Indien bezorgen dan nog niet mogelijk is, kunt u het pakket afhalen op uw eigen postkantoor.

2. Bankoverschrijving

U maakt het factuurbedrag over op Rabobank rekeningnummer NL22RABO 013.88.60.785 t.n.v. KeldersComfortschoenen te Oirschot. Zodra uw betaling voor ons zichtbaar is, verzenden wij uw bestelling.

Achteraf betalen voor Nederlandse Consumenten

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor kelderscomfortschoenen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor [kelderscomfortschoenen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

3. Reserveren

U kunt het artikel ook afhalen in onze winkel. U kiest voor "Afhalen in Oirschot". U ontvangt via e-mail een ontvangstbevestiging. Wij reserveren uw bestelling 2 werkdagen. U heeft dan de gelegenheid om te komen passen. De ontvangstbevestiging heeft u nodig als u uw bestelling afhaalt . Reservering annuleren Een reservering kunt u annuleren. Bel ons, of stuur een e-mail met als vermelding "Annuleer reservering". Vermeld uw bestelnummer. Telefoon 0499-574837, e-mail info@kelderscomfortschoenen.nl

4. Verzenden

Voordat wij de schoenen aan u opsturen, worden ze door ons gecontroleerd. Mocht u desondanks zelf een materiaal- of productiefout ontdekken, neem dan contact met ons op. Telefoon 0499-574837, e-mail info@kelderscomfortschoenen.nl U heeft een zichttermijn van 7 dagen, ingaande de dag van ontvangst van de door u bestelde schoenen. Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de toegezonden artikelen. Gebruik ze slechts voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de artikelen wenst te behouden. Wij houden het recht om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen kosten in rekening te brengen. Indien de schoenen zichtbaar gedragen zijn, kunnen en zullen wij deze niet retour nemen. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

5. Status van de bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde artikelen. Indien u ooit een account heeft aangemaakt dan kunt u uw order bij "orderstatus" ook terugvinden. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een mail met de Track&Trace code om uw pakket te volgen.

6. Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kunt u altijd producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kunt u in principe geen wijzigingen meer door- voeren. Indien de order is geplaatst en u ontdekt dat u niet de juiste schoen of maat heeft besteld, kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0499-574837, e-mail info@kelderscomfortschoenen.nl zodat we kunnen kijken of de juiste artikel nog op voorraad is. De order kan vervolgens worden gewijzigd.

7. Retourneren

Tijdens de zichttermijn heeft u de mogelijkheid de artikelen, zonder opgaaf van reden, in de originele verpakking, terug te sturen. Een retourzending moet voorzien zijn van uw factuur en het retourformulier met daarop het rekeningnummer waarop u het factuurbedrag terug wilt ontvangen. Na ontvangst van de retourzending zal het factuurbedrag binnen 14 dagen terug worden gestort op het door u opgegeven rekeningnummer. De kosten voor retour zenden zijn voor uw rekening. Het retouradres is: Bestseweg 36, 5688NP Oirschot.

8. Ruilen

Bij een ruilverzoek kunt u het beste contact met ons opnemen. Telefoon 0499-574837, e-mail info@kelderscomfortschoenen.nl Verschillen in aankoopbedrag tussen het teruggestuurde en opnieuw bestelde artikel zullen worden teruggestort of worden verrekend.

9. Klachtenprocedure

Indien u niet tevreden bent, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer: 0499-574837, e-mail info@kelderscomfortschoenen.nl Natuurlijk bent u ook welkom in onze winkel.

10. Prijzen

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

11. Bezorgkosten

Binnen Nederland en Belgie betaalt u GEEN bezorgkosten. Uitzondering daarop zijn afgeprijsde schoenen van € 75,00 of goedkoper. Hiervoor rekenen wij € 7,50 aan verzendkosten. Voor een bestelling naar een ander buitenland dan Belgie, brengen wij €10,00 in rekening.

12. Privacybeleid

Voor uw bestelling worden uw gegevens door ons geregistreerd. Uw adresgegevens voor het verzenden, uw telefoonnummer alleen voor vragen en uw mailadres om de ontvangst van uw bestelling te kunnen bevestigen. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Op verzoek verlenen wij aan u, als bezoeker van onze site, alle toegang tot de informatie die wij van u bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, of als u uw persoonlijke gegevens wenst te wijzigen, gelieve u contact met ons op te nemen. Telefoon 0499-574837, e-mail info@kelderscomfortschoenen.nl Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.